Категорија
Отворени податоци
Датум
10.01.2017
Преземања
51
Прегледи
390

Линк

Датотека

База на податоци

Основно пребарување
http://ogdiotvorenipodatocigovmk.cloudapp.net:8080/v1/OtvoreniPodatoci/AKNStatistikaPoOpstini/
Израз за пребарување во филтер
Градење на израз за пребарување Текст за пребарување
Вкупен број на записи:
Нов коментар
Име и презиме
Е-пошта
(нема да биде објавено јавно)
Предмет
Одберете тема
Коментар
Внеси текст

Вашата сесија истече

Вашата корисничка сесија истече, и потребно е освежување на страната. Кликнете OK за да ја освежите страната.